Úvod » Jak se hrálo

MP 2008 v Jičíně 4 místo.

publikováno 15.12.2015

Rychlý nástup - útlum - bojovná kombinační hra - zajištěná obrana - postup - aktivní souhra - zklamání z výroku rozhodčího a konečné 4 místo.

Naše sestava: Jakub Vrňata, Adam Kornfeld, Adam Koreda, Matěj Šilar, Tadeáš Verner, Marek Roubíček, Sebastian Tozbey, Denis Adámek, Adam Šach, Lukáš Hauba.

Turnaj: Sportovní areál Jičín, sobota  12.12.2015, 8 týmů ve dvou skupinách se zápasy o umístění

Kluci nastoupili proti Spartaku Opočno rychlou úvodní brankou Lukáše. Bohužel se nepodařilo v tempu pokračovat a i vinou penalty odpovídala úvodní pohra 3:1 situaci na hřišti. Trenéři Radim Matysík a Pavel Tůma rozebrali s hráči herní výkon zřejmě důkladně, neb do dalšího utkání proti FK Náchod nastoupil zcela jiný tým. Vynikající přístup všech kluků, herní snaha, kombinace, nahrávky, nadšení a bojovnost přinesla zaslouženou výhru 2:3. Všechny tři góly vstřelil Marek, který překonal brankáře soupeřů osmkrát, nebojácně pronikal, nahrával a nic nevzdával. Rovněž hra ze zajištěné obrany - Matěj a Sebastian podpořená skvělým výkonem Adama Kornfelda v bráně přiváděla domácí útočníky k šílenství. Právem byl Adam vyhlášen jako nejlepší brankář turnaje, udržel pozornost, nebál se vyběhnout a vychytal řadu šancí. Proti FK Kolín byla hra zcela pod taktovkou Viktorky, o čemž svědčí výsledek 6:1. Prosadili se Marek 3x!, Adam Koreda, Tadeáš a z nacvičeného signálu brankář Adam Kornfeld. Postoupili jsme zaslouženě do semifinále. Zde jsme se střetli s vítězem turnaje FŠ Třebíč. Ve strhujícím zápase pokračovali všichni hráči ve výborném výkonu, pokoušeli se kombinovat a pěkně se na jejich zápas dalo dívat. Krásné kličky, obětavost, nebojácné akce a to i proti mnohdy větším protihráčům. Ve stanoveném čase plném neproměněných šancí skončil boj 0:0 a pokračovalo se penaltovým rozstřelem. Následovalo sporné rozhodnutí rozhodčího, protesty obou trenérů a vítězství Třebíče. U většiny našich kluků se v očích objevily oprávněné slzy a těžce se se situací smiřovali. Je škoda, že rozhodčí v jinak velmi pěkně zorganizovaném turnaji, neposuzovali situace objektivně, což vyvrcholilo odchodem jednoho z týmů. Poslední zápas o 3. místo se již táhl v tomto duchu a i přes krásnou kombinaci Jakuba jsme prohráli  opět se Spartakem Opočno 1:2. 

Děkujeme klukům za výkon, diváci se bavili a  těší se na příští úspěšné zápasy s naším novým popěvkem a maskotem.

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace