Úvod » Jak se hrálo

Sezóna Fajňáků 2011 v plném proudu

publikováno 08.06.2020 (aktualizováno 12.06.2020)

8.6.2020 - Po vynucené pauze, kdy jsme si v izolaci posílali přes WhatsApp videa, abychom si udrželi motivaci, nakonec vytoužený rozjezd sezóny přišel. Už jsme ani nedoufali a už vůbec jsme si nemysleli, že se uskuteční i finále Ondrášovky, kam jsme se na podzim kvalifikovali a dostali jsme se tak mezi 24 nejlepších týmů republiky.

Nejdříve jsme absolvovali tři přátelská utkání. Vždy jsme hráli na dvou hřištích, takže se do sestavy vešli vždy všichni. První víkend se odehrál ve znamení meziročníkových soubojů. Věřím, že jsme se zdatně drželi proti starším klukům a nedali jsme se zadarmo. Mladší kluci z ročníku 2012 byli také více než zdatní soupeři. Další víkend jsme hostili Fotbalovou akademii Adolfa Zbura. Výběr soupeře se povedl, protože na obou hřištích proběhl vyrovnaný souboj. Utkání bylo náročné i díky dešti, který se nám nevyhnul ani v dalším víkendu, kdy jsme zavítali do Průhonic. Průhonice jsou nejlepší soupeř z okolí a opět to potvrdili, když nás přehráli. Mohlo nás jen utěšovat, že jsme nebyli v plné síle.

Poslední víkend jsme již jeli na turnaj do Koloděj. Turnaj ve formátu 6 mužstev každý s každým nebyl silně obsazený, takže kluci s Míšou s přehledem porazili první 4 soupeře. Nenáročnost utkání nás dosti ukolébala, takže jsme absolutně zaspali začátek zápasu proti Meteoru, i přesto, že jsme si byli vědomí kvalit soupeře, který se také tento rok probojoval v naší kategorii do finálového turnaje Ondrášovky. Po 5 minutách jsme prohrávali 0:3. Kluci ale ukázali svou sílu a vyrovnali. A navíc za stavu 2:3 byl Otík faulovaný, ale udržel stabilitu a ocitl se v ideální palební pozici. Už se napřahoval, před sebou měl jen brankáře a rozhodčí zapískal faul. No…ihned si uvědomil chybu a omlouval se. Stane se... Ještě že kluci vyrovnali a zajistili si tak prvenství v turnaji se skóre 25:6.

Branku hájil Alex. V obraně hráli hlavní roli Míša a Denis, v útoku a záloze zase Otík (14 gólů) a Luka (3). Matyáš (3), Šimon (2) a Filip (3) zvládli doplňovat obranu, útok i zálohu. Všichni hráli skvěle.

Tento víkend nás čeká opět turnaj v Kolodějích, přípravný zápas s Pragou a v dalším víkendu již vrchol sezóny v podobě Ondrášovka cupu. Údajně by mělo jít vše sledovat v přímém přenosu online. Pokud to tak bude, určitě nabídneme odkaz.

Fotka z tréninku, který jsme absolvovali pod vedením trenérů z komise mládeže FAČRu jako formu školení pro trenéry všech ročníků. Kluci si to náramně užili a my trenéři jsme nabírali inspiraci.

 

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace